Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Gravlax w oliwie pomidorowej i kaparach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela-c" data-source="post: 269645" data-attributes="member: 561"><p>krojąc, "normalnie" tak jak chleb, to ten filet musi wbyc z tych grubszych, "mięsistych' bo z takiego płaskiego to chyba nie wyjdzie i jak jest bardziej płaski to co, scinac od góry jakby wzdłuż ryby?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela-c, post: 269645, member: 561"] krojąc, "normalnie" tak jak chleb, to ten filet musi wbyc z tych grubszych, "mięsistych' bo z takiego płaskiego to chyba nie wyjdzie i jak jest bardziej płaski to co, scinac od góry jakby wzdłuż ryby? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Gravlax w oliwie pomidorowej i kaparach*
Top
Bottom