Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ZuzMa" data-source="post: 1474891" data-attributes="member: 50820"><p>Ja od dwoch miesiecy pieklam tylko Tartine Coutry Bread ,wczesniej troche eksperymentowlam i w sumie co drugi dzien byl pieczony inny chleb.Do czasu az trafilam na Tartine i stal sie moim ulubionym.Niestety to tez jest taki chleb ,ze ciasto musi byc czesto przewracane a jak wychodze z domu to nie moge wracac co pol godziny na przewrocenie a i z zaplanowaniem nie raz bylo ciezko.W koncu zaczelam szukac zastepnika ,czegos rownie dobrego ale troche mniej czasochlonnego.Godzinne odstepy na rozciaganie sa dla mnie jak najbardziej do przyjecia,</p><p>Dzis mam zamiar przygotowac zaczyn ale ciagle niewiem na jaki chleb,Pan de Horiadaki kusi po raz kolejny ale mialam tez ochote na wiejski francuski a ten co Ty Boshka opisalas tez kusi hmmmm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZuzMa, post: 1474891, member: 50820"] Ja od dwoch miesiecy pieklam tylko Tartine Coutry Bread ,wczesniej troche eksperymentowlam i w sumie co drugi dzien byl pieczony inny chleb.Do czasu az trafilam na Tartine i stal sie moim ulubionym.Niestety to tez jest taki chleb ,ze ciasto musi byc czesto przewracane a jak wychodze z domu to nie moge wracac co pol godziny na przewrocenie a i z zaplanowaniem nie raz bylo ciezko.W koncu zaczelam szukac zastepnika ,czegos rownie dobrego ale troche mniej czasochlonnego.Godzinne odstepy na rozciaganie sa dla mnie jak najbardziej do przyjecia, Dzis mam zamiar przygotowac zaczyn ale ciagle niewiem na jaki chleb,Pan de Horiadaki kusi po raz kolejny ale mialam tez ochote na wiejski francuski a ten co Ty Boshka opisalas tez kusi hmmmm [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
Top
Bottom