Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 576116" data-attributes="member: 232"><p>on powinien przyrosnac mniej wiecej 3-krotnie i jesli tak sie dzieje to oczywiscie nie ma na co czekac. a oprocz tego przyrasta jeszcze w piecu. to pewnie zalezy od maki jakiej uzywasz. </p><p>jesli Ci odpowiada smakowo (tzn nie jest zbyt kwasny, lub tez odwrotnie bez smaku) to tylko nalezy sie cieszyc, ze nie musisz dlugo czekac. Ilosc zaczynu do uzytej maki nie jest duza, ale oczywiscie mozesz poeksperymentowac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 576116, member: 232"] on powinien przyrosnac mniej wiecej 3-krotnie i jesli tak sie dzieje to oczywiscie nie ma na co czekac. a oprocz tego przyrasta jeszcze w piecu. to pewnie zalezy od maki jakiej uzywasz. jesli Ci odpowiada smakowo (tzn nie jest zbyt kwasny, lub tez odwrotnie bez smaku) to tylko nalezy sie cieszyc, ze nie musisz dlugo czekac. Ilosc zaczynu do uzytej maki nie jest duza, ale oczywiscie mozesz poeksperymentowac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
Top
Bottom