Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 584802" data-attributes="member: 232"><p>przykro mi z powodu gniota, dobrze ze chociaz grecki sie udal</p><p></p><p>z ciemniejszymi chlebami (razowymi) jest troche trudniej. lepiej jednak robic zawsze troche luzniejsze ciasto, czyli dolac wody, niz liczyc, ze stanie sie cud i urosnie w piecu.. zazwyczaj sie nie zdarza.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 584802, member: 232"] przykro mi z powodu gniota, dobrze ze chociaz grecki sie udal z ciemniejszymi chlebami (razowymi) jest troche trudniej. lepiej jednak robic zawsze troche luzniejsze ciasto, czyli dolac wody, niz liczyc, ze stanie sie cud i urosnie w piecu.. zazwyczaj sie nie zdarza. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
Top
Bottom