Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oliweczka" data-source="post: 737685" data-attributes="member: 1802"><p>no i nie urosl...moze tak z 1/10...</p><p>i dziwne to dla mnie, bo przewaznie robie chleb z San Francisco i rosnie na moim zakwasie jak opetany</p><p>zlamalam sie w koncu rano i dolozylam do niego troche drozdzy i jeszcze raz wyrobilam</p><p>no wyszedl troche gliniasty, ale w smaku byl ok. Jak nazbieram odwagi, to powtorze eksperyment</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oliweczka, post: 737685, member: 1802"] no i nie urosl...moze tak z 1/10... i dziwne to dla mnie, bo przewaznie robie chleb z San Francisco i rosnie na moim zakwasie jak opetany zlamalam sie w koncu rano i dolozylam do niego troche drozdzy i jeszcze raz wyrobilam no wyszedl troche gliniasty, ale w smaku byl ok. Jak nazbieram odwagi, to powtorze eksperyment [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
grecki chleb na zakwasie - Pan de Horiadaki
Top
Bottom