- Paź 28, 2004
- 1,551
- 1
- 0
Grillowana sałata
Parę listków sałaty
Kilka plasterków bekonu
1 łyżeczka majonezu
sól i pieprz
1.Liscie sałaty obwiązujemy plasterkami bekonu. Solimy i pieprzymy. Kładziemy na grilu i grilujemy po 4 minuty z każdej strony. Jedną ze stron następnie smarujemy majonezem i jeszcze raz ją grylujemy 3 minuty.
(Do środka sałaty można dodać gałązkę świeżego kopru)

Parę listków sałaty
Kilka plasterków bekonu
1 łyżeczka majonezu
sól i pieprz
1.Liscie sałaty obwiązujemy plasterkami bekonu. Solimy i pieprzymy. Kładziemy na grilu i grilujemy po 4 minuty z każdej strony. Jedną ze stron następnie smarujemy majonezem i jeszcze raz ją grylujemy 3 minuty.
(Do środka sałaty można dodać gałązkę świeżego kopru)
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: