Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Grog*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 831242" data-attributes="member: 10341"><p>Robiłam ten grog z miesięcznika &quot;Kuchnia&quot;. Różni się od dotychczas podawanych przeze mnie przepisów na grogi, choć jest równie smaczny.</p><p><strong>Składniki</strong></p><p>150 ml ciemnego rumu</p><p>600 ml wody</p><p>sok z 2 cytryn</p><p>2 łyżki cukru</p><p>4 gożdziki</p><p>niewielki kawałek cynamonu ( ja biorę pól laski)</p><p></p><p>Zagotowujemy wodę z gożdzikami, cynamonem i cukrem. Następnie łączymy ją z rumem i sokiem cytrynowym. Podajemy w szklankach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 831242, member: 10341"] Robiłam ten grog z miesięcznika "Kuchnia". Różni się od dotychczas podawanych przeze mnie przepisów na grogi, choć jest równie smaczny. [B]Składniki[/B] 150 ml ciemnego rumu 600 ml wody sok z 2 cytryn 2 łyżki cukru 4 gożdziki niewielki kawałek cynamonu ( ja biorę pól laski) Zagotowujemy wodę z gożdzikami, cynamonem i cukrem. Następnie łączymy ją z rumem i sokiem cytrynowym. Podajemy w szklankach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Grog*
Top
Bottom