Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 231657" data-attributes="member: 231"><p>1. mogą byc świeże oczywiście, wtedy 25 g chyba by trzeba</p><p>2. oczywiście może byc czosnek prawdziwy, podrumieniony najsamprzód (ze 3 zabki), ja też taki do większości rzeczy wolę, ale tutaj akurat mi wygodniej,jak jest sypki</p><p>3. Ja blaszkę kłade na ciasto (blaszka opiera sie wtedy sciankami o stolnicę) i przekąłdam na druga stronę stolnicę. Reinhart mowi zeby ostroznieprzeniesz recznie, ale polecam mój sposób</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 231657, member: 231"] 1. mogą byc świeże oczywiście, wtedy 25 g chyba by trzeba 2. oczywiście może byc czosnek prawdziwy, podrumieniony najsamprzód (ze 3 zabki), ja też taki do większości rzeczy wolę, ale tutaj akurat mi wygodniej,jak jest sypki 3. Ja blaszkę kłade na ciasto (blaszka opiera sie wtedy sciankami o stolnicę) i przekąłdam na druga stronę stolnicę. Reinhart mowi zeby ostroznieprzeniesz recznie, ale polecam mój sposób [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
Top
Bottom