Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="melmire" data-source="post: 373273" data-attributes="member: 130"><p>Malgosimi, ty z glabem pizzowym rozmawiasz, ty doprecyzuj co ja mam w trakcie pracy zobaczyc!</p><p>Nie jestem pewna mojej maki, na tutejszych opakowaniach takie szczegoly jak ilosc bialka nie istnieja.</p><p>Mam make typu 80, czyli po spaleniu 100 g maki zostaje 80 gram popiolu. Wskaznik ekstrakcji 80-85.</p><p>Podobno nadaje sie na pizze. Na wszelki wypadek kupilam gluten, zeby w razie czego dorzucic....tylko nie bardzo wiec co to ma byc to &quot;w razie czego&quot;.</p><p>Mam tez make zwykla,typu 60 i 65.</p><p>I czy mozna focaccie zrobic z suszonymi sloncem pomidorami w zalewie?</p><p>I czy mozna zrobic focaccie bez stolnicy i kamienia do pizzy (nie posiadam?)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melmire, post: 373273, member: 130"] Malgosimi, ty z glabem pizzowym rozmawiasz, ty doprecyzuj co ja mam w trakcie pracy zobaczyc! Nie jestem pewna mojej maki, na tutejszych opakowaniach takie szczegoly jak ilosc bialka nie istnieja. Mam make typu 80, czyli po spaleniu 100 g maki zostaje 80 gram popiolu. Wskaznik ekstrakcji 80-85. Podobno nadaje sie na pizze. Na wszelki wypadek kupilam gluten, zeby w razie czego dorzucic....tylko nie bardzo wiec co to ma byc to "w razie czego". Mam tez make zwykla,typu 60 i 65. I czy mozna focaccie zrobic z suszonymi sloncem pomidorami w zalewie? I czy mozna zrobic focaccie bez stolnicy i kamienia do pizzy (nie posiadam?) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
Top
Bottom