Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 373300" data-attributes="member: 231"><p>oczywiscie, ze mozna bez kamienia i stolnicy, wrecz są niepotrzebne. A moze zrob łatwiejszą focaccię pewnik Agusi H... jest przepyszna i nie może nie wyjść</p><p></p><p>i ja bym użyła 65ki a nie 80... To jest w zasadzie chyba podobna numeracja jak u nas, tylko bez zera jednego. Im wyzej tym więcej popiołu. Ewentualnie dosypałabym trochę tej 80ki. Troche nei wiem jak oni ten gluten niby robią, jako ze on jako tako w mące nei występuje (dopiero się tworzy w czasie wyrabiania), więc nie wiem, jak się go dodaje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 373300, member: 231"] oczywiscie, ze mozna bez kamienia i stolnicy, wrecz są niepotrzebne. A moze zrob łatwiejszą focaccię pewnik Agusi H... jest przepyszna i nie może nie wyjść i ja bym użyła 65ki a nie 80... To jest w zasadzie chyba podobna numeracja jak u nas, tylko bez zera jednego. Im wyzej tym więcej popiołu. Ewentualnie dosypałabym trochę tej 80ki. Troche nei wiem jak oni ten gluten niby robią, jako ze on jako tako w mące nei występuje (dopiero się tworzy w czasie wyrabiania), więc nie wiem, jak się go dodaje [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
gruba pizza (czyli Focaccia Reinharta)
Top
Bottom