Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Gruszkowo-Czekoladowa Poezja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 487805" data-attributes="member: 1428"><p>piekłam to wcześniej.Gruszki podeszły nam tak sobie-myślę,że brzoskwinie byłyby lepsze.Problem miałam z musem bo mimo ciepłej masy bardzo szybko zbetonował i trudno mieszało mi się z kremówką.Nasączcie spód.Zamiast tego musu mozna zrobić czekoladowe marzenie. </p><p>uczeń</p><p>***</p><p></p><p>Grupa: Złoty użytkownik</p><p>Postów: 753</p><p>Dołączył: 27-January 06</p><p>Skąd: Wilno</p><p>Nr użytkownika: 1.293</p><p></p><p></p><p></p><p> </p><p>Czekoladowe marzenie - czekoladowy tort jeden z wielu icon_smile.gif</p><p></p><p></p><p></p><p>80 g zwyklych herbatnikow czekoladowych</p><p>50 g orzechow</p><p>50 g masla</p><p></p><p>400 ml smietanki</p><p>400 g gorzkiej czekolady</p><p>50 g cukru</p><p>2 bialka</p><p>1 lyzka czubata kawy rozpuszczalnej</p><p>brandy - wedlug chęci icon_smile.gif</p><p></p><p>forma sr. 22 cm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 487805, member: 1428"] piekłam to wcześniej.Gruszki podeszły nam tak sobie-myślę,że brzoskwinie byłyby lepsze.Problem miałam z musem bo mimo ciepłej masy bardzo szybko zbetonował i trudno mieszało mi się z kremówką.Nasączcie spód.Zamiast tego musu mozna zrobić czekoladowe marzenie. uczeń *** Grupa: Złoty użytkownik Postów: 753 Dołączył: 27-January 06 Skąd: Wilno Nr użytkownika: 1.293 Czekoladowe marzenie - czekoladowy tort jeden z wielu icon_smile.gif 80 g zwyklych herbatnikow czekoladowych 50 g orzechow 50 g masla 400 ml smietanki 400 g gorzkiej czekolady 50 g cukru 2 bialka 1 lyzka czubata kawy rozpuszczalnej brandy - wedlug chęci icon_smile.gif forma sr. 22 cm. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Gruszkowo-Czekoladowa Poezja
Bottom