Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Grzanki z krakersów*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 118002" data-attributes="member: 422"><p>Krakersy posmarować margaryną. Ser starty na tarce o grubych oczkach ułożyć grubą warstwą na krakersach, posypać papryką. Piec w nagrzanym piekarniku do momentu, aż ser się roztopi i lekko zrumieni.</p><p>To jest oczywiście wersja podstawowa, bo na ten ser można kłaść różności, na przykład oliwkę, albo anchois.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 118002, member: 422"] Krakersy posmarować margaryną. Ser starty na tarce o grubych oczkach ułożyć grubą warstwą na krakersach, posypać papryką. Piec w nagrzanym piekarniku do momentu, aż ser się roztopi i lekko zrumieni. To jest oczywiście wersja podstawowa, bo na ten ser można kłaść różności, na przykład oliwkę, albo anchois. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Grzanki z krakersów*
Top
Bottom