Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Grzybowe tagliatelle Gordona Ramsey
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="paula" data-source="post: 699173" data-attributes="member: 28"><p>Jest to bardzo proste wykwintne danko ktore zajmuje mniej niz 15 minut z gotowaniem makaronu. </p><p></p><p></p><p></p><p>Przepis wola o wlasnoreczne zrobienie tagliatelle, ale z braku czasu uzylam suchy i tez wyszlo bardzo smaczne. </p><p> </p><p>ollwa z oliwek</p><p>0.5 kg grzybow ( ja uzylam suszone ale w orinialnym przepisie uzywali swiezych grzybow z lasu)</p><p>2 szalotki, drobno posiekane</p><p>1 zabek czosnku, przecisniety przez praske </p><p>parmezan</p><p>zielona pietruszka</p><p></p><p> </p><p>Makaron gotujemy, W miedzyczasie szalotke czosnek podsmaczamy na oliwie, dodajemy grzybki i zielona pietruszke, dosmaczamy sola i pieprzem i calosc podsmazamy na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Po odcedzeniu makaronu, przerzucamy go do garnka, dodajemy grzyby, i dodajemy oliwe z oliwek jezeli maakron wydaje sie za suchy. Dosmaczamy sola i pieprzem, serwujemy posypane parmezanem. </p><p> </p><p></p><p>[ATTACH=full]25419[/ATTACH]</p><p>zdjecie pochodzi z lifestyle Food, Gordona Rasmey</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paula, post: 699173, member: 28"] Jest to bardzo proste wykwintne danko ktore zajmuje mniej niz 15 minut z gotowaniem makaronu. Przepis wola o wlasnoreczne zrobienie tagliatelle, ale z braku czasu uzylam suchy i tez wyszlo bardzo smaczne. ollwa z oliwek 0.5 kg grzybow ( ja uzylam suszone ale w orinialnym przepisie uzywali swiezych grzybow z lasu) 2 szalotki, drobno posiekane 1 zabek czosnku, przecisniety przez praske parmezan zielona pietruszka Makaron gotujemy, W miedzyczasie szalotke czosnek podsmaczamy na oliwie, dodajemy grzybki i zielona pietruszke, dosmaczamy sola i pieprzem i calosc podsmazamy na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Po odcedzeniu makaronu, przerzucamy go do garnka, dodajemy grzyby, i dodajemy oliwe z oliwek jezeli maakron wydaje sie za suchy. Dosmaczamy sola i pieprzem, serwujemy posypane parmezanem. [ATTACH=full]25419[/ATTACH] zdjecie pochodzi z lifestyle Food, Gordona Rasmey [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Grzybowe tagliatelle Gordona Ramsey
Top
Bottom