Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Grzybowe tagliatelle Gordona Ramsey
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="paula" data-source="post: 699447" data-attributes="member: 28"><p>Margot, Ramsey robil z 550g &#8216;double 00&#8217; maki do robienia makaronu ( niestety na makach totalnie sie nie znam takze nie jestem w stanie powiedziec co to za maka), 4 jaja i 6 zoltek, oliwa z oliwek</p><p></p><p>Wymieszaj make jaja i oliwe z oliwek w malakserze az utworzy sie jednolite ciasto. Wyciagnij z malaksera i ugniataj przez kolejne 2-3 minuty az ciasto bedzie gladkie i elastyczne. Ciasto zawin w folie i wrzuc do lodowki na okolo pol godziny. Ciasto mozna kroic na wstazki recznie lub w maszynkach do makaronu; najwazniejsze jest jednak to aby ciasto bylo tylko 1 milimeter grube a wstazki byly okolo 1 centymetr szerokie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paula, post: 699447, member: 28"] Margot, Ramsey robil z 550g ‘double 00’ maki do robienia makaronu ( niestety na makach totalnie sie nie znam takze nie jestem w stanie powiedziec co to za maka), 4 jaja i 6 zoltek, oliwa z oliwek Wymieszaj make jaja i oliwe z oliwek w malakserze az utworzy sie jednolite ciasto. Wyciagnij z malaksera i ugniataj przez kolejne 2-3 minuty az ciasto bedzie gladkie i elastyczne. Ciasto zawin w folie i wrzuc do lodowki na okolo pol godziny. Ciasto mozna kroic na wstazki recznie lub w maszynkach do makaronu; najwazniejsze jest jednak to aby ciasto bylo tylko 1 milimeter grube a wstazki byly okolo 1 centymetr szerokie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Grzybowe tagliatelle Gordona Ramsey
Top
Bottom