Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gulasz góralski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Acard" data-source="post: 64497" data-attributes="member: 110"><p><strong>Gulasz góralski</strong></p><p></p><p>80 dag baraniny z kością,</p><p>50 dag kapusty kwaszonej,</p><p>15 dag cebuli,</p><p>6 dag smalcu,</p><p>4 dag mąki,</p><p>2 dag ketchupu,</p><p>papryka,</p><p>sól</p><p></p><p>Z mięsa usunąć kości, pokroić w kawałki, oprószyć solą, mąką i obsmażyć na części smalcu. Kapustę kwaszoną posiekać, ugotować z mięsem, dodać resztę składników, zasmażkę z cebuli, mąki i smalcu, przyprawić do smaku. Poddusić</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Acard, post: 64497, member: 110"] [B]Gulasz góralski[/B] 80 dag baraniny z kością, 50 dag kapusty kwaszonej, 15 dag cebuli, 6 dag smalcu, 4 dag mąki, 2 dag ketchupu, papryka, sól Z mięsa usunąć kości, pokroić w kawałki, oprószyć solą, mąką i obsmażyć na części smalcu. Kapustę kwaszoną posiekać, ugotować z mięsem, dodać resztę składników, zasmażkę z cebuli, mąki i smalcu, przyprawić do smaku. Poddusić [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gulasz góralski*
Top
Bottom