Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gulasz z fasolką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="beata" data-source="post: 1010404" data-attributes="member: 1149"><p>[ATTACH=full]55245[/ATTACH]</p><p></p><p>Przepis pochodzi z dodatku GW Wakacyjne Smaki &quot; Turcja &quot;</p><p></p><p>1 kg zielonej fasolki szparagowej ( ja dałam żółtą )</p><p>2 łyzki masła lub oliwy</p><p>50dag wołowiny lub jagnięciny pokrojonej w kostkę</p><p>1 cebula</p><p>2 pomidory</p><p>sól</p><p>Fasolki myjemy,większe dzielimy na pół. W rondlu rozgrzewamy masło wkładamy mięso i posiekana cebulę. Smażymy,mieszając tak długa,aż odparuje cały sok który puściło mięso.Dodajemy obrane i pokrojone pomidory,dusimy jeszcze 5 min.</p><p>Dodajemy fasolkę,solimy,wlewamy 1,5 szklanki wody.</p><p>Przykrywamy i dusimy ,aż mięso będzie miękkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beata, post: 1010404, member: 1149"] [ATTACH=full]55245[/ATTACH] Przepis pochodzi z dodatku GW Wakacyjne Smaki " Turcja " 1 kg zielonej fasolki szparagowej ( ja dałam żółtą ) 2 łyzki masła lub oliwy 50dag wołowiny lub jagnięciny pokrojonej w kostkę 1 cebula 2 pomidory sól Fasolki myjemy,większe dzielimy na pół. W rondlu rozgrzewamy masło wkładamy mięso i posiekana cebulę. Smażymy,mieszając tak długa,aż odparuje cały sok który puściło mięso.Dodajemy obrane i pokrojone pomidory,dusimy jeszcze 5 min. Dodajemy fasolkę,solimy,wlewamy 1,5 szklanki wody. Przykrywamy i dusimy ,aż mięso będzie miękkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gulasz z fasolką*
Top
Bottom