Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gulasz z kminkiem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 970036" data-attributes="member: 10341"><p>Ja też próbowałam dawać mniej tłuszczu, ale wtedy ta ilość cebuli nie chciała się przysmażać, tylko przywierała do rondla, a papryka nie rozpuszczała się w tłuszczu, tak jak powinna w węgierskich gulaszach. No i osmażanie mięsa, które też wymaga &quot;podkładki&quot;. Co się zaś tyczy mąki, to trzy płaskie łyżki na prawie półtora kilograma mięsa w sam raz zagęszczają sos do żądanej konsystencji.</p><p>Ale możliwe są inne wersje. Sprobuję i ja następnym razem z wędzoną papryką, może być bardzo dobre.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 970036, member: 10341"] Ja też próbowałam dawać mniej tłuszczu, ale wtedy ta ilość cebuli nie chciała się przysmażać, tylko przywierała do rondla, a papryka nie rozpuszczała się w tłuszczu, tak jak powinna w węgierskich gulaszach. No i osmażanie mięsa, które też wymaga "podkładki". Co się zaś tyczy mąki, to trzy płaskie łyżki na prawie półtora kilograma mięsa w sam raz zagęszczają sos do żądanej konsystencji. Ale możliwe są inne wersje. Sprobuję i ja następnym razem z wędzoną papryką, może być bardzo dobre. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gulasz z kminkiem*
Top
Bottom