Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gumbo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1655490" data-attributes="member: 59"><p>Nic z tego. </p><p>To jest jedna nuta. Podejrzewam jakąś papryczkę. Bardzo charakterystyczny kwasek. </p><p></p><p>Denerwujące to, że w każdym sosie ze sklepu jest, a ja nie wiem co to. </p><p>Taki zing jak dodaje do dania świeża kolendra. Tylko kolendra jest parzaca, a to kwaskowe. </p><p>Meczy mnie to od lat! Bo kocham a nie wiem co.</p><p></p><p>Kupiłabym nawet gotową pastę czy sos, ale nie dość że nie wiem czego szukać kuchnia kreolska nie jest tak popularna jak np włoska więc nie ma nic na rynku!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1655490, member: 59"] Nic z tego. To jest jedna nuta. Podejrzewam jakąś papryczkę. Bardzo charakterystyczny kwasek. Denerwujące to, że w każdym sosie ze sklepu jest, a ja nie wiem co to. Taki zing jak dodaje do dania świeża kolendra. Tylko kolendra jest parzaca, a to kwaskowe. Meczy mnie to od lat! Bo kocham a nie wiem co. Kupiłabym nawet gotową pastę czy sos, ale nie dość że nie wiem czego szukać kuchnia kreolska nie jest tak popularna jak np włoska więc nie ma nic na rynku! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gumbo
Top
Bottom