- Paź 28, 2004
- 1,551
- 1
- 0
Gyros z rusztu
1 plaster kotleta z karkówki
12 plasterków bekonu
Łyżeczka przypraw do garosu
1. Mięso kroimy na podłużne plasterki. Mieszamy z przyprawą.
2. Na cztery plastry bekonu kładziemy 1/3 mięsa i formujemy kulkę.
3. Grillujemy metodą pośrednią przez 1 godzinę.
PS. Pomysł zaczerpnięty z KLAUS GRILLT https://www.youtube.com/watch?v=5yg3xXpMmqU

1 plaster kotleta z karkówki
12 plasterków bekonu
Łyżeczka przypraw do garosu
1. Mięso kroimy na podłużne plasterki. Mieszamy z przyprawą.
2. Na cztery plastry bekonu kładziemy 1/3 mięsa i formujemy kulkę.
3. Grillujemy metodą pośrednią przez 1 godzinę.
PS. Pomysł zaczerpnięty z KLAUS GRILLT https://www.youtube.com/watch?v=5yg3xXpMmqU