Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Halibut w sosie kaparowym (Aganiok)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39166" data-attributes="member: 36"><p><u>składniki</u>: </p><p>10 dag dzikiego ryżu </p><p>cebula </p><p>2 goździki </p><p>40 dag halibuta </p><p>liść laurowy </p><p>skórka z 1/4 cytryny </p><p>gałązka estragonu </p><p>70 ml białego wytrawnego wina </p><p>5 dag kremówki </p><p>łyżka kaparów </p><p>sól </p><p>mąka </p><p></p><p><u>wykonanie</u>: </p><p>Ryż ugotować. </p><p>W obraną cebulę wbić goździki i razem z liściem laurowym, skórką cytrynow, estragonem zagotować w wodzie i winie. Gotować 15 minut. </p><p>Włożyć rybę, gotować 10 minut. Posolić. </p><p>Zaprawić wywar mąką ze śmietaną. </p><p>Dodać kapary.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39166, member: 36"] [U]składniki[/U]: 10 dag dzikiego ryżu cebula 2 goździki 40 dag halibuta liść laurowy skórka z 1/4 cytryny gałązka estragonu 70 ml białego wytrawnego wina 5 dag kremówki łyżka kaparów sól mąka [U]wykonanie[/U]: Ryż ugotować. W obraną cebulę wbić goździki i razem z liściem laurowym, skórką cytrynow, estragonem zagotować w wodzie i winie. Gotować 15 minut. Włożyć rybę, gotować 10 minut. Posolić. Zaprawić wywar mąką ze śmietaną. Dodać kapary. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Halibut w sosie kaparowym (Aganiok)*
Top
Bottom