Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
herbata jaśminowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 858039" data-attributes="member: 59"><p>Z ta jasminowa... </p><p>Herbata jasminowa jest herbata zielona, albo chinska zielona - pouchong, albo oolong, bo mocny zapach i smak herbaty czarnej zabija aromat jasminu. </p><p>Jakosc herbaty jasminowej zalezy od jakosci zielonej - jak mocno chlonie zapach z kwiatow. </p><p>Poza tym bardzo rzadko kwiaty zostawia sie w herbacie, bo po zakonczeniu calego procesu nie maja juz zapachu. </p><p>A tak wygladaja kwiaty dodawane do herbaty <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jsambac.jpg" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jsambac.jpg</a> Wedlug mnie to nie ten sam jasmin, jaki znam z Polski. Wystepujacy w Polsce jasminowiec mozna uzyc? Nie zaszkodzi? Czy powinien byc jasminum sambac?</p><p></p><p>Tu jest watek o herbatach (parzeniu), proponuje przeniesc dyskusje, a moze tez znajdzie sie cos nowego <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5198&hl=herbata" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5198&hl=herbata</a>, albo komus sie przyda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 858039, member: 59"] Z ta jasminowa... Herbata jasminowa jest herbata zielona, albo chinska zielona - pouchong, albo oolong, bo mocny zapach i smak herbaty czarnej zabija aromat jasminu. Jakosc herbaty jasminowej zalezy od jakosci zielonej - jak mocno chlonie zapach z kwiatow. Poza tym bardzo rzadko kwiaty zostawia sie w herbacie, bo po zakonczeniu calego procesu nie maja juz zapachu. A tak wygladaja kwiaty dodawane do herbaty [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jsambac.jpg"]http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jsambac.jpg[/URL] Wedlug mnie to nie ten sam jasmin, jaki znam z Polski. Wystepujacy w Polsce jasminowiec mozna uzyc? Nie zaszkodzi? Czy powinien byc jasminum sambac? Tu jest watek o herbatach (parzeniu), proponuje przeniesc dyskusje, a moze tez znajdzie sie cos nowego [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5198&hl=herbata"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5198&hl=herbata[/URL], albo komus sie przyda. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
herbata jaśminowa
Top
Bottom