Herbata z wódką*

seniorka

Member
Sie 13, 2008
8,443
2
0
Nie mam nic przeciwko temu.
cheers.gif
Pozdrowienia
wink.gif

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
30,782
4,840
113
anbetung.gif
wink.gif

seniorka

Member
Sie 13, 2008
8,443
2
0
Poczekaj, nie bądż niecierpilwa. Jak rozgrzewa, to w końcu pomoże. Przynajmniej ja w to wierzę, wspomagając się lekami. Pozdrowienia i życzę zdrowia.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Ashira

Member
Gru 11, 2008
1,762
0
0
wczoraj wódka zamieniona na litewską nalewkę na miodzie, prezent od przyjaciółki Litwinki.
generalnie najbardziej lubię herbatę z Krupnikiem, tym klasycznym ziołowym. daje taki słodki fajny posmak.
i melduję, że kuracja "herbaciana" chyba powoli przynosi efekty, bo już dziś mój nos pobiera tlen w większym stopniu ;)

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
3
0
Pierwszą filiżankę zrobiłam wg przepisu i mi nie smakowała, co jest wyłącznie moją winą, ponieważ nie lubię herbaty z cytryną. Powinnam była ją od razu pominąć, ale chciałam spróbować pełnej wersji.
Druga filiżanka, z sokiem malinowym i wódką, bez cytryny, była wyborna. Dodatkowo, z cytryną robi się mętna, a bez jest ślicznie klarowna, o rubinowej barwie. Z pewnością będę do niej wracać, bo rzeczywiście niesamowicie rozgrzewa.
Dziękuję, Seniorko
wink.gif

herbata_z_w_dk_.JPG

Załączniki

• herbata_z_w_dk_.JPG
    herbata_z_w_dk_.JPG
    100 KB · Wyświetleń: 0

seniorka

Member
Sie 13, 2008
8,443
2
0
Zadziałało średnio. Powtórzę wieczorem, bo na jutro muszę być w formie. Wizyta w przedszkolu wnuczki na uroczystości z okazji Dnia Babci. Nie mogę zawieść.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy