Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Hollandaise
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1522248" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (qd @ 8 May 2014, 13:06 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1521718" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1521718</a><strong>Rewelacja z tymi bialkami - musialam tylko lekko dosolic i kapke soku z cytryny dodac. Sos nieporownanie lzejszy niz klasyczny, ktory dla mnie byl od zawsze za tlusty.</strong> </p><p>Dzieki wielkie!</p><p></p><p>Edit: podczas całej procedury używałam niedużej trzepaczki w ksztalcie rózgi, żadnego blendowania; białka tez wmieszalam rózgą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1522248, member: 1142"] QUOTE (qd @ 8 May 2014, 13:06 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1521718"][/URL][B]Rewelacja z tymi bialkami - musialam tylko lekko dosolic i kapke soku z cytryny dodac. Sos nieporownanie lzejszy niz klasyczny, ktory dla mnie byl od zawsze za tlusty.[/B] Dzieki wielkie! Edit: podczas całej procedury używałam niedużej trzepaczki w ksztalcie rózgi, żadnego blendowania; białka tez wmieszalam rózgą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Hollandaise
Top
Bottom