Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Imbirowe ciasteczka skandynawskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1054720" data-attributes="member: 692"><p>Robię co roku, bardzo je wszyscy lubimy. Tym razem dałam świeży imbir, tarty.</p><p></p><p>I wrzucam parę zdjęć z produkcji:</p><p></p><p>[ATTACH=full]58945[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]58944[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]58946[/ATTACH]</p><p></p><p>Zdejmować z blachy jak nieco przestygną, bo gorące są bardzo bardzo miękkie, łatwo się deformują.</p><p>Świeżo upieczone zimne są kruche, a jak poleżą w zamknięciu - miękną i robią się lekko lepkie.</p><p>Bardzo smaczne w każdym stadium.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1054720, member: 692"] Robię co roku, bardzo je wszyscy lubimy. Tym razem dałam świeży imbir, tarty. I wrzucam parę zdjęć z produkcji: [ATTACH=full]58945[/ATTACH] [ATTACH=full]58944[/ATTACH] [ATTACH=full]58946[/ATTACH] Zdejmować z blachy jak nieco przestygną, bo gorące są bardzo bardzo miękkie, łatwo się deformują. Świeżo upieczone zimne są kruche, a jak poleżą w zamknięciu - miękną i robią się lekko lepkie. Bardzo smaczne w każdym stadium. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Imbirowe ciasteczka skandynawskie
Top
Bottom