Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Indycza pierś w cytrusach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 87745" data-attributes="member: 160"><p>Ilosci na oko </p><p></p><p>1,5 kg piersi indyczej posolic, popieprzyc i obłozyć plastrami cytryny </p><p>Odstawiac na chwilkę.. no jakieś 30 min. ( minimum)</p><p>Mieso obsmazyć na oliwie z obu stron. Podlać tequilą Wcisnac sok z 2 cytryn . Na patelnie z miesem wrzucić plasterki cytryny , którymi była obłozona piers. </p><p>Wcisnać troche soku z pomaranczy. Doprawić pieprzem cytrynowym. Dodać kostkę rosołową (+ szklanka wody) lub wywar </p><p>Dusic jakieś 1,5 h.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 87745, member: 160"] Ilosci na oko 1,5 kg piersi indyczej posolic, popieprzyc i obłozyć plastrami cytryny Odstawiac na chwilkę.. no jakieś 30 min. ( minimum) Mieso obsmazyć na oliwie z obu stron. Podlać tequilą Wcisnac sok z 2 cytryn . Na patelnie z miesem wrzucić plasterki cytryny , którymi była obłozona piers. Wcisnać troche soku z pomaranczy. Doprawić pieprzem cytrynowym. Dodać kostkę rosołową (+ szklanka wody) lub wywar Dusic jakieś 1,5 h. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Indycza pierś w cytrusach
Top
Bottom