- Cze 25, 2008
 
- 3,860
 
- 0
 
- 0
 
dla 4 osób
Piec w piekarniku 35-40 minut. Można od czasu do czasu spryskiwać wodą lub włożyć do piekarnika naczynie żaroodporne z wodą. Wtedy warzywa i mięso pozostaną soczyste.
	
		
			
		
		
	
			
			- 4 plastry filetu z indyka
 - 2-4 ząbki czosnku
 - 2 łyżki oleju
 - 1 mały bakłażan
 - 1 czerwona papryka
 - 1 czerwona cebula
 - sól, pieprz
 - papryka czerwona w proszku
 - majeranek
 
Piec w piekarniku 35-40 minut. Można od czasu do czasu spryskiwać wodą lub włożyć do piekarnika naczynie żaroodporne z wodą. Wtedy warzywa i mięso pozostaną soczyste.
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: