Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
IP zupa z pora
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1673643" data-attributes="member: 59"><p>30 lat temu, a może i trochę więcej, nad morzem, chodziłam z siostrą na takie placki jakby mała pizza, ale na grubym cieście. </p><p>Zrobione były niedbale. Ot rzucona na środek niewielka ilość farszu. Wcale nie na bogato jak to bywa z cebularzami. Niespecjalnie rozciągnięte ciasto jak to bywa z pizza. </p><p>I były te byle jakie placki tak smaczne, że żadne inne się nie umywaly. Ani te z serem, ani z szynką. </p><p>Ale por imo doskonale się komponuje z szynką, masłem, serem. Quiche musi być też doskonały z tą zieloną częścią, tak samo jak fritata. </p><p></p><p><a href="https://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/438117.jpeg" target="_blank">https://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/438117.jpeg</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1673643, member: 59"] 30 lat temu, a może i trochę więcej, nad morzem, chodziłam z siostrą na takie placki jakby mała pizza, ale na grubym cieście. Zrobione były niedbale. Ot rzucona na środek niewielka ilość farszu. Wcale nie na bogato jak to bywa z cebularzami. Niespecjalnie rozciągnięte ciasto jak to bywa z pizza. I były te byle jakie placki tak smaczne, że żadne inne się nie umywaly. Ani te z serem, ani z szynką. Ale por imo doskonale się komponuje z szynką, masłem, serem. Quiche musi być też doskonały z tą zieloną częścią, tak samo jak fritata. [URL="https://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/438117.jpeg"]https://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/438117.jpeg[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
IP zupa z pora
Top
Bottom