Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Jabłka do szarlotki na zimę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="izunia2007" data-source="post: 753561" data-attributes="member: 9406"><p>A ja robie od lat jeszcze prosciejszy niz budowa cepa hahaha!</p><p>Umyte i obrane jablka scieram na tarce o najgrubszych oczkach,wkladam bez zadnych dodatkow do sloika i pasteryzuje.w czasie pasteryzacji puszczaja swoj wlasny sok i sa pozniej mieciutkie jak po smazeniu.Jak robie z nimi pozniej ciasto to probuje czy trzeba dodac cukru czy soku z cytryny, czy tego i tego.Jesli sloiki im zakretki nie sa uszkodzone, to nie ma prawa sie nic zepsuc po pasteryzacji.A najlepsze do tego celu sa weki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="izunia2007, post: 753561, member: 9406"] A ja robie od lat jeszcze prosciejszy niz budowa cepa hahaha! Umyte i obrane jablka scieram na tarce o najgrubszych oczkach,wkladam bez zadnych dodatkow do sloika i pasteryzuje.w czasie pasteryzacji puszczaja swoj wlasny sok i sa pozniej mieciutkie jak po smazeniu.Jak robie z nimi pozniej ciasto to probuje czy trzeba dodac cukru czy soku z cytryny, czy tego i tego.Jesli sloiki im zakretki nie sa uszkodzone, to nie ma prawa sie nic zepsuc po pasteryzacji.A najlepsze do tego celu sa weki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Jabłka do szarlotki na zimę
Top
Bottom