Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
jabłka pieczone z mm i karmelem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="doris71" data-source="post: 989451" data-attributes="member: 12179"><p>Jabłka pieczone z karmelem, nadziewane m'msami:</p><p></p><p>2 jabłka</p><p>cynamon</p><p>cukier 0,5 szklanki</p><p>woda 0,5 szklanki</p><p>m'msy</p><p></p><p>Umyć jabłka odciać dekiel i wydłubać koszyk, dziure trochę powiekszyć jeśli trzeba. </p><p>Calość posypać cynamonem i do dziurki wsypac m;m i posypać cukrem, zamknać dekiel. </p><p>Jabłko do foli aluminiowej i do piecyka elektrycznego 200c na 15-20min</p><p>Karmel 0,5 kubka cukru, 0,5 kubka wody do gara i gotować i mieszać do czasu </p><p>jak zacznie ciemnieć wyłaczyć, odstawić z palnika.</p><p>Jabłko na talerzu udekorować ciepłym karmelem. i bitą śmietaną.</p><p></p><p>Przepis i zdjęcie dostałam od brata, zdolny chłopak, (nie wiem z kąd pochodzi przepis).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doris71, post: 989451, member: 12179"] Jabłka pieczone z karmelem, nadziewane m'msami: 2 jabłka cynamon cukier 0,5 szklanki woda 0,5 szklanki m'msy Umyć jabłka odciać dekiel i wydłubać koszyk, dziure trochę powiekszyć jeśli trzeba. Calość posypać cynamonem i do dziurki wsypac m;m i posypać cukrem, zamknać dekiel. Jabłko do foli aluminiowej i do piecyka elektrycznego 200c na 15-20min Karmel 0,5 kubka cukru, 0,5 kubka wody do gara i gotować i mieszać do czasu jak zacznie ciemnieć wyłaczyć, odstawić z palnika. Jabłko na talerzu udekorować ciepłym karmelem. i bitą śmietaną. Przepis i zdjęcie dostałam od brata, zdolny chłopak, (nie wiem z kąd pochodzi przepis). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
jabłka pieczone z mm i karmelem
Bottom