Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Jabłkowa delicja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="infolinia" data-source="post: 207729" data-attributes="member: 979"><p>Ja porcję wody zmniejszyłam o szklankę tz według przepisu z galaretek powinno być 1.5 litra wody mniej więcej 6 szklanek a ja rozrobiłam galaretki w 5 szklankach...nie czekałam aż lekko stężeje...wylewałam na biszkopty po troszku. Pierwszą warstwę galaretki z jabłkami wylałam do zakrycia biszkoptów i do lodówy...jak zaczynała tężeć to następna warstwa galaretki tak mniej więcej około połowy porcji i do lodówy...gdy zaczynała tężeć, wylałam resztę.</p><p></p><p>Co do wierzchu, ja ubiłam jedną śmietanę do ubijania Rama Crem, ale następnym razem dam 2, bo uwielbiam bitą śmietanę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="infolinia, post: 207729, member: 979"] Ja porcję wody zmniejszyłam o szklankę tz według przepisu z galaretek powinno być 1.5 litra wody mniej więcej 6 szklanek a ja rozrobiłam galaretki w 5 szklankach...nie czekałam aż lekko stężeje...wylewałam na biszkopty po troszku. Pierwszą warstwę galaretki z jabłkami wylałam do zakrycia biszkoptów i do lodówy...jak zaczynała tężeć to następna warstwa galaretki tak mniej więcej około połowy porcji i do lodówy...gdy zaczynała tężeć, wylałam resztę. Co do wierzchu, ja ubiłam jedną śmietanę do ubijania Rama Crem, ale następnym razem dam 2, bo uwielbiam bitą śmietanę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Jabłkowa delicja
Top
Bottom