Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowane w skorupkach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 101672" data-attributes="member: 90"><p>O kurde, nie mogłam odpowiedzieć na czas.... Robiłyście? Oczywiście panieruje się tylko stronę z jajkiem, skorupki nie. Potem kładzie się tą stroną opanierowaną na patelni i smaży na małym ogniu. Zrobiłam zdjęcia, to może jak będę mieć czas, wstawię. Przecież można sobie to robić na codzień, nie tylko od święta. Tym razem wszystkie jajka mi popękały w czasie gotowania, ale i to mi nie przeszkodziło, przekroiłam i tak na pół, ze szczególną ostrożnością wydrążyłam środek a potem nafaszerowałam i było super pyszne. Dodałam też za radą bajaderki troszkę śmietany do farszu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 101672, member: 90"] O kurde, nie mogłam odpowiedzieć na czas.... Robiłyście? Oczywiście panieruje się tylko stronę z jajkiem, skorupki nie. Potem kładzie się tą stroną opanierowaną na patelni i smaży na małym ogniu. Zrobiłam zdjęcia, to może jak będę mieć czas, wstawię. Przecież można sobie to robić na codzień, nie tylko od święta. Tym razem wszystkie jajka mi popękały w czasie gotowania, ale i to mi nie przeszkodziło, przekroiłam i tak na pół, ze szczególną ostrożnością wydrążyłam środek a potem nafaszerowałam i było super pyszne. Dodałam też za radą bajaderki troszkę śmietany do farszu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowane w skorupkach*
Top
Bottom