Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowane*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1414599" data-attributes="member: 1142"><p>Hazo, pysznie wygladaja.</p><p></p><p>Farszerowane jajka sa u nas bardzo popularne. Robimy podobny do Agatkowego, czasem dodajemy musztarde w proszku lub mild curry. </p><p>Jesli lubicie niebieskie sery to zoltka mozna polaczyc na przyklad ze Stiltonem, Roquefort, 15g na kazde zoltko powinno wystarczyc, ubic z majonezem i smietanka. Czasem dodaje oliwki faszerowane papryka czerwona.</p><p>Albo do przetartego przez sito zoltka dodaje smietane kwasna i puree pomidorowe lub mieszam zoltko z sosem tatarskim, albo wedzona ryba. Przyprawiam dobrze.</p><p></p><p>Idealne na wielkanocny stol.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1414599, member: 1142"] Hazo, pysznie wygladaja. Farszerowane jajka sa u nas bardzo popularne. Robimy podobny do Agatkowego, czasem dodajemy musztarde w proszku lub mild curry. Jesli lubicie niebieskie sery to zoltka mozna polaczyc na przyklad ze Stiltonem, Roquefort, 15g na kazde zoltko powinno wystarczyc, ubic z majonezem i smietanka. Czasem dodaje oliwki faszerowane papryka czerwona. Albo do przetartego przez sito zoltka dodaje smietane kwasna i puree pomidorowe lub mieszam zoltko z sosem tatarskim, albo wedzona ryba. Przyprawiam dobrze. Idealne na wielkanocny stol. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowane*
Top
Bottom