Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowanw kaparami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1571139" data-attributes="member: 10341"><p>Dzięki za pomoc, oczywiście masz rację. Ja zupełnie inaczej zrozumiałam ten wpis, za co bardzo przepraszam. Uzmysłowiła mi to przed chwilą rozmowa z moim synem (on dobrze gotuje). Kapary kupujemy różnych firm i faktycznie o różnej słoności, ale ich nie moczymy ani nie płuczemy, bo to pozbawia je smaku. Chyba, że taka słoność jest dla kogoś nie do zniesienia, wtedy można przepłukać.</p><p>Ja ostatnio robiłam z firmy Figaro. Są słonawe, ale to znika podczas gryzienia. Spróbujcie kilka ziarenek, a indywidualny gust podpowie, co zrobić. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1571139, member: 10341"] Dzięki za pomoc, oczywiście masz rację. Ja zupełnie inaczej zrozumiałam ten wpis, za co bardzo przepraszam. Uzmysłowiła mi to przed chwilą rozmowa z moim synem (on dobrze gotuje). Kapary kupujemy różnych firm i faktycznie o różnej słoności, ale ich nie moczymy ani nie płuczemy, bo to pozbawia je smaku. Chyba, że taka słoność jest dla kogoś nie do zniesienia, wtedy można przepłukać. Ja ostatnio robiłam z firmy Figaro. Są słonawe, ale to znika podczas gryzienia. Spróbujcie kilka ziarenek, a indywidualny gust podpowie, co zrobić. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Jajka faszerowanw kaparami
Top
Bottom