Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Jak się pozbyć czerstwego chleba czyli to samo tylko inaczej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Sinistra" data-source="post: 276079" data-attributes="member: 344"><p>Nadio- to znaczy, że mozna spróbowac nastawić ten zakwas i bez drożdży?</p><p></p><p>Lisko te 40 dag to 40 ml? A mogłabym zrobić zakwas z połowy porcji, skoro wychodzi go tak dużo?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sinistra, post: 276079, member: 344"] Nadio- to znaczy, że mozna spróbowac nastawić ten zakwas i bez drożdży? Lisko te 40 dag to 40 ml? A mogłabym zrobić zakwas z połowy porcji, skoro wychodzi go tak dużo? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Jak się pozbyć czerstwego chleba czyli to samo tylko inaczej
Top
Bottom