Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Jarski "bigosik"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Vidarka" data-source="post: 988034" data-attributes="member: 3627"><p>Ja mialam:</p><p>Srednia glowke mlodej kapusty-poszatkowac niezbyt drobno</p><p>mlody kalafior-podziekic na rozyczki</p><p>4 mlode marchewki-zetrzec na grubych oczkach tarki</p><p>1 duza cebule-pokroic w kosteczke</p><p>1 opakowanie(u mnie kartonik Bonduelle)ciecierzycy-osaczyc z nadmiaru wody</p><p>peczek koperku-posiekanego</p><p>W duzym garnku rozgrzac 2 lyzki masla,wrzucic pokrojona cebule i lekko ja zrumienic.Dodac odsaczona ciecierzyce i poddusic kilka minut z cebula. Wrzucic pozostale skladniki,wlac szklanke wody,sol,pieprz(ja dalam jeszcze eco-bulion Knorra),pol lyzeczki przyprawy karri i sproszkowanej slodkiej papryki.Pogotowac wszystko razem z 20 min pod przykryciem.W pol szklance smietany rozrobic lyzke maki i wlac do potrawy-wymieszac i zagotowac.Posypac koperkiem!Gotowe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vidarka, post: 988034, member: 3627"] Ja mialam: Srednia glowke mlodej kapusty-poszatkowac niezbyt drobno mlody kalafior-podziekic na rozyczki 4 mlode marchewki-zetrzec na grubych oczkach tarki 1 duza cebule-pokroic w kosteczke 1 opakowanie(u mnie kartonik Bonduelle)ciecierzycy-osaczyc z nadmiaru wody peczek koperku-posiekanego W duzym garnku rozgrzac 2 lyzki masla,wrzucic pokrojona cebule i lekko ja zrumienic.Dodac odsaczona ciecierzyce i poddusic kilka minut z cebula. Wrzucic pozostale skladniki,wlac szklanke wody,sol,pieprz(ja dalam jeszcze eco-bulion Knorra),pol lyzeczki przyprawy karri i sproszkowanej slodkiej papryki.Pogotowac wszystko razem z 20 min pod przykryciem.W pol szklance smietany rozrobic lyzke maki i wlac do potrawy-wymieszac i zagotowac.Posypac koperkiem!Gotowe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Jarski "bigosik"
Top
Bottom