- Lip 24, 2008
- 333
- 0
- 0
2 puszki kukurydzy
2 łyżki oliwy z oliwek
1 średnia cebula
sól
mielony pieprz
2 kostki rosołowe
2 cukinie
20 dag zielonej fasolki szparagowej
1 puszka pomidorów krojonych
1/2 szklanki makaronu orzo (makaron jak ryż)
Zeszklić cebulę na oliwie, doprawić solą i pieprzem. Dodać litr rosołu z kostek. Doprowadzić do wrzenia. Dodać cukinię, fasolę szparagową, kukurydzę, pomidory z sokiem oraz orzo. Gotować, aż makaron będzie miękki.

2 łyżki oliwy z oliwek
1 średnia cebula
sól
mielony pieprz
2 kostki rosołowe
2 cukinie
20 dag zielonej fasolki szparagowej
1 puszka pomidorów krojonych
1/2 szklanki makaronu orzo (makaron jak ryż)
Zeszklić cebulę na oliwie, doprawić solą i pieprzem. Dodać litr rosołu z kostek. Doprowadzić do wrzenia. Dodać cukinię, fasolę szparagową, kukurydzę, pomidory z sokiem oraz orzo. Gotować, aż makaron będzie miękki.
