Jesienna zupa warzywna

Diabolique

Member
Lip 24, 2008
333
0
0
2 puszki kukurydzy
2 łyżki oliwy z oliwek
1 średnia cebula
sól
mielony pieprz
2 kostki rosołowe
2 cukinie
20 dag zielonej fasolki szparagowej
1 puszka pomidorów krojonych
1/2 szklanki makaronu orzo (makaron jak ryż)

Zeszklić cebulę na oliwie, doprawić solą i pieprzem. Dodać litr rosołu z kostek. Doprowadzić do wrzenia. Dodać cukinię, fasolę szparagową, kukurydzę, pomidory z sokiem oraz orzo. Gotować, aż makaron będzie miękki.

zupa.jpg
 

Załączniki

  • zupa.jpg
    zupa.jpg
    108.2 KB · Wyświetleń: 0
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy