Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kacze piersi a l'orange
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1570780" data-attributes="member: 1142"><p>wydaje mi sie, ze wiem o czym mowisz, bo kilka razy w zyciu skorka mi nie smakowala, a te kilka razy to zaledwie kropla w morzu ilosci upieczonych przeze mnie ziemniakow, wlasnie w skorce. I, jak sie przekonalam, problem tkwi w rodzaju ziemniakow. Wybieram zatem ziemniaki o cienkiej skorce (z reguly sa to te woskowe/salatkowe lub malomaczyste, nie wiem jak z nazwy gatunkowej), lsniace, jasne, kamykowate.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1570780, member: 1142"] wydaje mi sie, ze wiem o czym mowisz, bo kilka razy w zyciu skorka mi nie smakowala, a te kilka razy to zaledwie kropla w morzu ilosci upieczonych przeze mnie ziemniakow, wlasnie w skorce. I, jak sie przekonalam, problem tkwi w rodzaju ziemniakow. Wybieram zatem ziemniaki o cienkiej skorce (z reguly sa to te woskowe/salatkowe lub malomaczyste, nie wiem jak z nazwy gatunkowej), lsniace, jasne, kamykowate. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kacze piersi a l'orange
Top
Bottom