Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kacze piersi a l'orange
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1595559" data-attributes="member: 1142"><p>Zainaugurowalam dzis sezon pomaranczowy. Nabylam wczoraj pysznych pomaranczy Cara Cara Navel, ktore sa u nas dostepne tylko w listopadzie i grudniu. Kolor skorki jest charakterystyczny dla wszystkich pomaranczy Navel - intensywnie pomaranczowy, jednak wnetrze jest rozowe lub czerwone nawet, slodkie i orzezwiajace. Z kaczym miesem smakuja wyjatkowo.</p><p></p><p>Piersi kacze l'orange podalam z ryzem Camargue i zielona fasolka szparagowa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1595559, member: 1142"] Zainaugurowalam dzis sezon pomaranczowy. Nabylam wczoraj pysznych pomaranczy Cara Cara Navel, ktore sa u nas dostepne tylko w listopadzie i grudniu. Kolor skorki jest charakterystyczny dla wszystkich pomaranczy Navel - intensywnie pomaranczowy, jednak wnetrze jest rozowe lub czerwone nawet, slodkie i orzezwiajace. Z kaczym miesem smakuja wyjatkowo. Piersi kacze l'orange podalam z ryzem Camargue i zielona fasolka szparagowa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kacze piersi a l'orange
Top
Bottom