Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kajmak mojej babci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 267979" data-attributes="member: 956"><p>Muszę w tym roku spróbować ten z kremówki, bo nie znałam. A czy te 11 minut wystarczy? Nie będzie spływał? Mnie mniej więcej co drugi rok się zdarza, że przy próbie kropli wydaje się, że to już, a potem nie chce zastygnąć. Ale i tak zjadamy do ostatniego okruszka. </p><p>Próbowałam też metody M.Gessler z gotowaniem puszki mleka skondensowanego, ale to nie to. I ja czuję w smaku puszkę, to znaczy metal.</p><p>U mnie mazurki kajmakowe są obowiązkowe na Wielkanoc, tak jak i mazurek cygański. Podałam swój przepis w wątku mazurkowym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 267979, member: 956"] Muszę w tym roku spróbować ten z kremówki, bo nie znałam. A czy te 11 minut wystarczy? Nie będzie spływał? Mnie mniej więcej co drugi rok się zdarza, że przy próbie kropli wydaje się, że to już, a potem nie chce zastygnąć. Ale i tak zjadamy do ostatniego okruszka. Próbowałam też metody M.Gessler z gotowaniem puszki mleka skondensowanego, ale to nie to. I ja czuję w smaku puszkę, to znaczy metal. U mnie mazurki kajmakowe są obowiązkowe na Wielkanoc, tak jak i mazurek cygański. Podałam swój przepis w wątku mazurkowym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kajmak mojej babci
Top
Bottom