Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kalafior po marokańsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniutka" data-source="post: 1733108" data-attributes="member: 9091"><p>Ta bazylia jest chyba typowa dla rejonu Kaukazu, zaraz wam pokaze zdjecie (znalazlam w necie) - ta tutaj jest tylko lekko fioletowa, w Armenii widzialam taka naprawde fioletowa. Jest troche ostrzejsza w smaku niz normalna bazylia. Dopisze pozniej wersje kalafiora mojej tesciowej, bo teraz musze uciekac.</p><p></p><p>Edit: znalazlam moje zdjecie z ubieglego roku, z bazarku. Bazylia jest na wyzszej polce, fioletowa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniutka, post: 1733108, member: 9091"] Ta bazylia jest chyba typowa dla rejonu Kaukazu, zaraz wam pokaze zdjecie (znalazlam w necie) - ta tutaj jest tylko lekko fioletowa, w Armenii widzialam taka naprawde fioletowa. Jest troche ostrzejsza w smaku niz normalna bazylia. Dopisze pozniej wersje kalafiora mojej tesciowej, bo teraz musze uciekac. Edit: znalazlam moje zdjecie z ubieglego roku, z bazarku. Bazylia jest na wyzszej polce, fioletowa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kalafior po marokańsku
Top
Bottom