Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Kapusta kiszona zasmazana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1563831" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (Joanna @ 19 Feb 2015, 19:34 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1563818" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1563818</a>Ja też nie płuczę, bo <strong>płukanie usuwa wszystko, co jest w niej najcenniejsze, czyli witaminy (zwłaszcza witaminę C) i minerały (wapń, potas).</strong> </p><p>Kiedyś się zalecało płukanie, jak trafiło się na zbyt kwaśną, ale teraz jest taki wybór od różnych producentów, że można sobie wybrać najsmaczniejszą i nie pozbawiać jej cennych wartości.</p><p></p><p></p><p>Przyznam się Wam, że nigdy nie gotowałam zasmażanej kapusty, bo moja mama takiej nie robiła. </p><p>Jadłam kiedyś &quot;w gościach&quot; bardzo smaczną, ale nawet nie wiem, czy była ze świeżej, czy właśnie z kiszonej kapusty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1563831, member: 1142"] QUOTE (Joanna @ 19 Feb 2015, 19:34 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1563818"][/URL]Ja też nie płuczę, bo [B]płukanie usuwa wszystko, co jest w niej najcenniejsze, czyli witaminy (zwłaszcza witaminę C) i minerały (wapń, potas).[/B] Kiedyś się zalecało płukanie, jak trafiło się na zbyt kwaśną, ale teraz jest taki wybór od różnych producentów, że można sobie wybrać najsmaczniejszą i nie pozbawiać jej cennych wartości. Przyznam się Wam, że nigdy nie gotowałam zasmażanej kapusty, bo moja mama takiej nie robiła. Jadłam kiedyś "w gościach" bardzo smaczną, ale nawet nie wiem, czy była ze świeżej, czy właśnie z kiszonej kapusty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Kapusta kiszona zasmazana
Top
Bottom