Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 1356671" data-attributes="member: 506"><p>Dziwne, że nie dopisałam się, bo robię tę kapustę co roku o tej porze.</p><p>Jest to jedna forma w jakiej lubię kapustę, nie licząc gołąbków. </p><p>Wielki gar dopiekam i dopiekam codziennie i z każdym dniem jest coraz lepsza. </p><p>Nie daję kminku, bo nie lubie, dodaję za to chilli, sos sojowy, odrobinę octu winnego i piekę długo w niskiej temperaturze. </p><p>Jest naprawdę pyszna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 1356671, member: 506"] Dziwne, że nie dopisałam się, bo robię tę kapustę co roku o tej porze. Jest to jedna forma w jakiej lubię kapustę, nie licząc gołąbków. Wielki gar dopiekam i dopiekam codziennie i z każdym dniem jest coraz lepsza. Nie daję kminku, bo nie lubie, dodaję za to chilli, sos sojowy, odrobinę octu winnego i piekę długo w niskiej temperaturze. Jest naprawdę pyszna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
Top
Bottom