Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 1634881" data-attributes="member: 131"><p>Wiam w kapuścianym temacie. Już po raz drugi odczytuję cały wątek i pachnie tak, że zaraz zabiorę się za szatkowanie. Dzięki Syso za podniesienie. Mam szybkowar (Philipiak) ... ale po raz piewszy zrobię tak,&quot; jak w :książce pisze&quot;. Mam tylko wątpliwości co do garnka - przykrywać czy nie. Bo były różne podpowiedzi - efekt zawsze podobny czyli CUDO NIE KAPUSTA. Kasha pisała, że po dodaniu pomidorów nie przykrywa. Może tak właśnie zrobić.??? W dodatku ma być na jutro, a podbno jest wtedy jeszcze lepsza. Jeśi są jakieś nowe spostrzeżenia - będę wdzięczna. Pozdrawiam, Janie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 1634881, member: 131"] Wiam w kapuścianym temacie. Już po raz drugi odczytuję cały wątek i pachnie tak, że zaraz zabiorę się za szatkowanie. Dzięki Syso za podniesienie. Mam szybkowar (Philipiak) ... ale po raz piewszy zrobię tak," jak w :książce pisze". Mam tylko wątpliwości co do garnka - przykrywać czy nie. Bo były różne podpowiedzi - efekt zawsze podobny czyli CUDO NIE KAPUSTA. Kasha pisała, że po dodaniu pomidorów nie przykrywa. Może tak właśnie zrobić.??? W dodatku ma być na jutro, a podbno jest wtedy jeszcze lepsza. Jeśi są jakieś nowe spostrzeżenia - będę wdzięczna. Pozdrawiam, Janie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
Top
Bottom