Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 345155" data-attributes="member: 59"><p>to ile czasu w piekarniku?? </p><p></p><p>dla nielubiacych kminku</p><p>mnie poootwornie kminek kluje w zeby, ale z drugiej strony naprawde pomaga przy potrawach wzdymajacych. </p><p>Tam gdzie moge wkladam w metalowej zaparzaczce do herbaty - takiej na lancuszku. Wyciagam po jakims czasie. </p><p>Gdzie nie moge daje mielony. Smak nie jest tak intensywny jak sie nagryzie ziarnko. </p><p></p><p>Kasha???? </p><p>Czy masz w szybkowarze wkladke na dno?? czy bezposrednio wrzucasz??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 345155, member: 59"] to ile czasu w piekarniku?? dla nielubiacych kminku mnie poootwornie kminek kluje w zeby, ale z drugiej strony naprawde pomaga przy potrawach wzdymajacych. Tam gdzie moge wkladam w metalowej zaparzaczce do herbaty - takiej na lancuszku. Wyciagam po jakims czasie. Gdzie nie moge daje mielony. Smak nie jest tak intensywny jak sie nagryzie ziarnko. Kasha???? Czy masz w szybkowarze wkladke na dno?? czy bezposrednio wrzucasz?? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kapusta po bułgarsku
Top
Bottom