Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kapusta z grochem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 605841" data-attributes="member: 59"><p>Ziemniaki tak czy inaczej sa na talerzu, choc przesiakniete sokiem z kapusty musza smakowac lepiej. Ale ze czesto kapusty zostaje po Wigili wole robic bez, bo moge zamrozic. </p><p>Ilona, jak odlejesz groch i polaczysz z kapusta to on sie juz nie bedzie gotowal. W kwasnym sie nie rozgotuje. Tylko kapusta malo soku musi miec i zostaw troche do przegryzienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 605841, member: 59"] Ziemniaki tak czy inaczej sa na talerzu, choc przesiakniete sokiem z kapusty musza smakowac lepiej. Ale ze czesto kapusty zostaje po Wigili wole robic bez, bo moge zamrozic. Ilona, jak odlejesz groch i polaczysz z kapusta to on sie juz nie bedzie gotowal. W kwasnym sie nie rozgotuje. Tylko kapusta malo soku musi miec i zostaw troche do przegryzienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kapusta z grochem*
Top
Bottom