Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Agama" data-source="post: 56675" data-attributes="member: 86"><p>składniki:</p><p>Karkówka w plastrach - grubszych,</p><p>olej,</p><p>cebula</p><p>ser żółty</p><p>majonez</p><p>vegeta</p><p>ew. czosnek</p><p></p><p>Plastry karkówki bardzo delikatnie rozbić - ale nie cienko - nie tak jak na kotlety ! posypać z obu stron vegetą Posmarować z obu stron olejem, ułożyć na blaszce kotleciki, każdy obłożyć krążkami surowej cebuli, na tym ułożyć plastry sera żółtego, a ser posmarować majonezem. Włożyc to wszystko należy do piekarnika na ok. 40 minut. PYCHA JEDZONKO!</p><p></p><p>Ja podaję z ryżem ugotowanym na sypko, wymieszanym z masłem i rozgniecionym czosnkiem - na gorąco.</p><p></p><p>pzdr, Agama</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agama, post: 56675, member: 86"] składniki: Karkówka w plastrach - grubszych, olej, cebula ser żółty majonez vegeta ew. czosnek Plastry karkówki bardzo delikatnie rozbić - ale nie cienko - nie tak jak na kotlety ! posypać z obu stron vegetą Posmarować z obu stron olejem, ułożyć na blaszce kotleciki, każdy obłożyć krążkami surowej cebuli, na tym ułożyć plastry sera żółtego, a ser posmarować majonezem. Włożyc to wszystko należy do piekarnika na ok. 40 minut. PYCHA JEDZONKO! Ja podaję z ryżem ugotowanym na sypko, wymieszanym z masłem i rozgniecionym czosnkiem - na gorąco. pzdr, Agama [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
Top
Bottom