Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nadhia" data-source="post: 423264" data-attributes="member: 2882"><p>moja szefowa to piecze i podała mi ten przepis, z tym że proporcje soli i mięsa 1:1, czyli kg karkówki i kg soli, no i nic nie wspomniała o prowansalskich ale za to musztarda koniecznie ostra z ziarenkami gorczycy. Uprzedzała że widok krwistej soli nie jest zbyt przyjemny i dlatego jeszcze do tej pory się na zrobienie nie skusiłam. Ale muszę nadrobić bo na zdjęciu wyżej całkiem ładnie wygląda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nadhia, post: 423264, member: 2882"] moja szefowa to piecze i podała mi ten przepis, z tym że proporcje soli i mięsa 1:1, czyli kg karkówki i kg soli, no i nic nie wspomniała o prowansalskich ale za to musztarda koniecznie ostra z ziarenkami gorczycy. Uprzedzała że widok krwistej soli nie jest zbyt przyjemny i dlatego jeszcze do tej pory się na zrobienie nie skusiłam. Ale muszę nadrobić bo na zdjęciu wyżej całkiem ładnie wygląda. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
Top
Bottom