Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 435772" data-attributes="member: 1428"><p>Zeby te 3 godz nie było za długo.Swoja pierwszą piekłam ok 2 godz i brzegi miała przesuszone.Druga miała ok 1200g i piekłam ją ok 1h40 min i była w sam raz.Ja piekę ją razem z ziemniakami obok i wychodzą super.Robiłam też kurczaka i wylał się z niego ze środka sok pod ziemniaki i tez nic im nie zaszkodziło.Raz robiłam na 2 blachach ale ziemniaki stały na najnizszym poziomie i dopiero jak kurczak mocno zrumienił sie to zamieniłam półki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 435772, member: 1428"] Zeby te 3 godz nie było za długo.Swoja pierwszą piekłam ok 2 godz i brzegi miała przesuszone.Druga miała ok 1200g i piekłam ją ok 1h40 min i była w sam raz.Ja piekę ją razem z ziemniakami obok i wychodzą super.Robiłam też kurczaka i wylał się z niego ze środka sok pod ziemniaki i tez nic im nie zaszkodziło.Raz robiłam na 2 blachach ale ziemniaki stały na najnizszym poziomie i dopiero jak kurczak mocno zrumienił sie to zamieniłam półki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkóweczka*
Top
Bottom