Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="madziawoj" data-source="post: 1122447" data-attributes="member: 7889"><p>Zrobiłam w tym roku na Wielkanoc. W smaku pyszna, tylko musiałam duzo dłużej piec bo mimo postepowania dokładnie wg przepisu, środek był krwisty. Pieklam 40 minut dlużej , ale i tak jeszcze nie udało mi się zlikwidowac do konca tej soczystej czerwieni. Dopiekałam oczywiscie już bez przykrycia. Myslicie, żemogę jutro jeszcze raz włożyć do piekarnika i zapiekać?W tej samej temp?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="madziawoj, post: 1122447, member: 7889"] Zrobiłam w tym roku na Wielkanoc. W smaku pyszna, tylko musiałam duzo dłużej piec bo mimo postepowania dokładnie wg przepisu, środek był krwisty. Pieklam 40 minut dlużej , ale i tak jeszcze nie udało mi się zlikwidowac do konca tej soczystej czerwieni. Dopiekałam oczywiscie już bez przykrycia. Myslicie, żemogę jutro jeszcze raz włożyć do piekarnika i zapiekać?W tej samej temp? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
Top
Bottom