Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1683897" data-attributes="member: 59"><p>Wiecie, ze ja tej karkówki nigdy nie robiłam jeszcze? </p><p></p><p>Imo każda karkówka rozpływa się w ustach. To taki kawałek mięsa, który nie może wyjść twardy i w efekcie szkoda mi czasu i energii na wszystkie kolejne zabiegi i gary. </p><p>Ale czasem jest dobra oferta na mięso od szynki. Może wtedy spróbuję i porównam zwykłą pieczeń z mięsem obgotowanym. </p><p></p><p>No i dodatek oleju... Przeca to tłuste mięso. Tak samo jak kurczak ze skórą. Nie potrzebują tego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1683897, member: 59"] Wiecie, ze ja tej karkówki nigdy nie robiłam jeszcze? Imo każda karkówka rozpływa się w ustach. To taki kawałek mięsa, który nie może wyjść twardy i w efekcie szkoda mi czasu i energii na wszystkie kolejne zabiegi i gary. Ale czasem jest dobra oferta na mięso od szynki. Może wtedy spróbuję i porównam zwykłą pieczeń z mięsem obgotowanym. No i dodatek oleju... Przeca to tłuste mięso. Tak samo jak kurczak ze skórą. Nie potrzebują tego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
Top
Bottom